Word nu lid

Zin om lid te worden van onze afdeling?

Een levende vereniging waaraan u kan deelnemen aan een reeks boeiende, leerrijke en amusante activiteiten.

Ons gamma met o.a. kooklessen voor mannen, Landelijke Gilde goes Schlagerfestival, jaarlijkse busreis naar steeds een andere streek met hun bedrijven en toeristische bezienswaardigheden, thema-avonden, BBQ, Kerstboomverbranding, ... en vooral onze heerlijke ledensouper.

Als lid van de Landelijke Gilde kan je, naast deelname aan activiteiten van je lokale vereniging, ook deelnemen aan de activiteiten van de landelijke gilden in heel Vlaanderen en krijg je toegang tot een gevarieerd aanbod van bovenlokale activiteiten (bv. recreatieve tochten (www.defietsop.be), tuinwerking (www.detuinin.be), …).

Stuur uw aanvraag voor het lidmaatschap naar chris.neuteleers@skynet.be .

Leden Landelijke Gilden beleven meer!

Als lid van Landelijke Gilden maak je deel uit van een toffe bende van plattelandsliefhebbers. Fijne mensen met een voorliefde voor goed eten, fietsen en wandelen, tuinieren, zorgen voor elkaar en voor het dorp, ... en natuurlijk: met een voorliefde voor den (boeren)buiten.

Kom erbij, want voor 32 euro (of zelfs maar 16 euro voor jouw eerste jaar als nieuw lid!) geniet je van talrijke activiteiten, vriendschappen én ledenvoordelen:  

Wij bieden je heel wat leesvoer: je ontvangt ons ledenmagazine Buiten, het plattelandsmagazine Libelle Nest, de zomerbrochure Buitentips en een nieuwsbrief op maat. Daarnaast krijg je een mooie korting op andere tijdschriften, zoals Libelle en Knack.  

Met jouw lidkaart vallen er ook fijne kortingen te rapen. Cultuur opsnuiven met de Museumpas of lekker uit eten bij Lunch Garden? Op vertoon van jouw lidkaart, kan dat alles (en nog veel meer) een stukje voordeliger!

Als lid neem je goedkoper of zelfs gratis deel aan verschillende activiteiten en ben je, samen met je hele gezin, verzekerd tijdens jullie deelname.